Dorpsfeest Tilligte

Het derde weekend van september!

Zondag

 

 

 

Dorpsfeest Tilligte

 

 

Het programma van zondag 22 september 2019:

Vanaf 14.00 uur – Tilligter landbouwspelen: 

Spectaculair spel met een link naar de landbouw. Teams kunnen zich opgeven en naast de originaliteitsprijs een vat bier winnen (50L. Grolsch).

Onderdelen zoals hooivork gooien, eieren gooien, een trekkerbandrace, bierpijl schuiven en spijkerbroekhangen staan op het programma. Ook leuk om te zien! Het best verkleedde team wint de originaliteitsprijs! 

Opgave kan via het formulier onderaan deze pagina! 

 

Rond 16.30 uur – Badeendjesrace

Tijdens het weekend kun je voor een m een muntje een badeendje kopen. Deze badeendjes worden in een grote container met water gedaan. De container wordt losgetrokken en de badeendjes zullen strijden om de eerste plaats. Degene die in het bezit is van het eerste, tweede en derde eendje die het beste ‘gezwommen’ heeft, zal beloond worden met een mooie prijs!

 

Rond 17.00 uur – Loterij

Welke Tilligtenaar zal dit jaar met de prijzen naar huis gaan? Altijd spannend. Dit jaar met extra leuke prijzen, zoals 1 minuut gratis winkelen bij de Plus Jan Ter Steege! 

 

Vanaf 17.00 uur – Henk Wijngaard & Falsch und Verrückt

Dit jaar maar liefst twee artiesten. En welke! Henk Wijngaard heeft al eens het dorpsfeest bezocht en hij zette de tent op de kop. Met onder andere ‘Als een wals’, ‘Meissie, Meissie’ en meer.

Falsch und Verrückt is een partyband uit Tubbergen die echt sfeer kunnen maken. Vraag het een Tilligtenaar die de band eerder heeft gezien en je hoort: “die band is onmeunig good!”

 

Opgave Landbouwspelen:

Vul onderstaande gegevens in. Je wordt zondag 22 september om 13.30 uur verwacht bij de Speelweide. Daar krijg je verdere instructies.

 
 

 

 

Spelregels & voorwaarden:

-Deelname vanaf 14 jaar
-3 deelnemers per team
-Meedoen is op eigen risico