Dorpsfeest Tilligte

Het derde weekend van september!

Tilligte veiling

Tilligte veiling

Home-dorpsfeest-Tilligte

Elk jaar weer een vast onderdeel van de zaterdagavond: de Tilligte veiling. Rond 21.30 uur zullen er verschillende artikelen onder de hamer gaan. De twee veilingmeesters willen ook dit jaar weer ludieke en originele artikelen aan de man brengen. De opbrengsten van de veiling gaan natuurlijk in het voortbestaan van het dorpsfeest, daarnaast wordt een groot deel gedoneerd aan een goed doel in Tilligte. Hieronder een greep uit de kavels van dit jaar. Maar let op; niet alles staat op de website, ook een aantal verrassingen gaan onder de hamer!

De veilingitems van 2018:

 

# Tilligte Kratje

Wat zit er dit jaar in?

 

# Cadeaupakket Mon Ami


Aangeboden door Monique Benneker. Als je haar maar goed zit!  T.w.v. 75 euro!
 

# Avondje meelopen met de RV11 of dansmarietjes

Prachtig hé dat Carnaval? Dit jaar heb je de kans om een avond stage te lopen bij de raad van 11 of de dansmarietjes van de Waterpönskes! Trek je dansschoenen maar vast aan, want dit wordt een te gekke avond!

# Tilligte trui

Niet zo maar een trui: Pracht komt niet van binnen… Het komt uit Tilligte

# Kaarten Oktoberfest Wunderbar Amicitia

27 oktober barst het feest los. Amicitia is alweer 40 jaar. En dat blijft niet onopgemerkt. Zij pakken groots uit met een Oktoberfest bij het MFA. Er wordt een gevarieerd muziekaanbod aangeboden met o.a. zang, DJ Stan en andere instrumenten dan gebruikelijk. Trek je tirolerpakje maar uit de kast, want met deze kavel heb je toegang tot het Oktoberfest voor 4 personen en ben je verzekerd van een perfecte plek. vooraan. Bovendien wordt er voor versnaperingen gezorgd! Ook wordt de eerste meter bier aangeboden door Amicitia!

# Grote verrassing

Wat de verrassing is blijft nog geheim, maar origineel is ie wel! De topper van de avond?? Je hoort het tijdens de veiling!

# Crossauto

Ook dit jaar weer een crossauto. Maar mensen let op! Eentje met een historische en emotionele waarde. Dit is er een die we allemaal kennen! Aangeboden door Autobedrijf Slots!

 

# Het bord van Sportveld ‘t Westenveld

Kennen we hem nog? Nostalgie!

 

# Een ritje met…

Ja, met wie?? Zaterdag hoor je het! Broem, broem!

 

# Een echte Café-racer!

Niet zomaar een café racer. Echt authentiek. Uit de oud ijzer bak bij Postel.. Muk heb’n!

 

# Verrassing

Alleen als het echt en echt koud is! Tijdens de veiling meer!

 

# Gietertje!!

Een gieter van de Action (t.w.v. maar liefst 2,95!). Ohja, jij kiest welke van de 2 je wilt hebben.  Eén is er gevuld met appelsap, de ander met bier of wijn! En het blijft een verrassing welke!

 

Hierboven een aantal veilingitems. Meer veilingitems worden zaterdag rond 21.30 uur aangeboden in de tent!

 

 

Zelf een leuk item? Laat het gerust weten, we horen het graag! Neem gerust contact met ons op. Graag zelfs!