Dorpsfeest Tilligte

Programma Zaterdag

Zaterdag 16 september 2023 starten we het programma van het dorpsfeest voor de (basisschool-)kinderen om 13.00 uur met de kindermiddag. Aansluitend wordt er een bingo georganiseerd voor jong en oud! Daarna hebben we weer oalerwets het buurtvolleybal op het programma staan. ‘s Avonds geven we pas echt gas tijdens de feestavond mét Tilligter veiling: tot dan!

Kindermiddag

Vanaf 13.00 uur: kindermiddag. Deze middag is speciaal ingevuld voor de (basisschool-)kinderen. Opgave is niet nodig. Vanaf 13.00 uur bij de Speelweide. Aansluitend kunnen de kinderen meedoen met de bingo! Lees hieronder verder.

Jong-en-Oud Bingo

Vanaf 14.00 uur: de Jong-en-Oud Bingo. Deze bingo is voor zowel de  (basisschool-)kinderen als de ouderen uit Tilligte met héle leuke prijsjes. Ook hier is opgave niet nodig. Vanaf 14.00 uur in de feesttent!

Buurt-beachvolleybal

Elk jaar vaste prik: het buurtvolleybaltoernooi in het zand! Je speelt tegen andere buurten uit Tilligte. Ook oud-Tilligtenaren mogen hierbij gerust meedoen!

 

Spelregels: 

  • Je speelt 4 tegen 4 (geef dus minimaal 4 spelers op)
  • Je speelt met de buurt(schappen) tegen elkaar
  • Elke deelnemer van het team moet uit de desbetreffende buurt of buurtschap komen
  • Oud-inwoners van de buurt en aanhang mogen ook mee doen met hun “oud-buurt”
  • Het is mogelijk om met meerdere teams uit een buurt/buurtschap mee te doen
 
Tot dan!
Dorpsfeest Tilligte feestavond

Feestavond

Zaterdag 16 september: tijd voor een feestje! Vanaf 20:00 uur kunnen de voetjes van de vloer met DJ Stan. Ook op het podium deze avond: Piraten Power Hour! Eind juli stonden zij nog in een overvolle Megatent op de Zwarte Cross, deze avond vind je ze ‘gewoon’ in Tilligte.

 

Voor jong en oud. Voor Tilligte en buiten Tilligte. Én met dit jaar terug van weggeweest: de Tilligter Veiling!