Dorpsfeest Tilligte

Programma Zondag

Zondag 17 september 2023 vanaf 12.30 uur: Happen, Trappen en Tappen! Een combinatie van de succesvolle fietstocht in 2021 en het brunchpakket in 2020. Tijdens deze activiteit fiets je je lunch bij elkaar langs de mooiste plekjes in en om Tilligte! Aansluitend een gezellig feest in de tent waar je mee kunt doen met de badeendjesrace, waar de prijsuitreiking van de loterij plaatsvindt en waar wordt afgesloten met een gezellige feestband op het podium!

Happen, Trappen en Tappen

Wij roepen alle Tilligtenaren op om gezellig mee te fietsen tijdens een soort ‘dorpslunch’. Tijdens deze fietstocht langs mooie plekken in en om Tilligte wordt er gezamenlijk geluncht. Er is voor een ieder die zich aanmeldt een glaasje melk, een broodje, een kop soep, een stuk fruit en nog veel meer. Starten tussen 12.30 en 13.00 uur bij de MFA.

 

De kosten zijn €10 per persoon voor volwassenen en €5 per persoon voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is met pin of contant te betalen bij de start.

 

Tot dan!

 

Badeendjesrace dorpsfeest Tilligte

Sportcafé, Badeendjesrace & Loterij

Vanaf 14.30 uur is de wedstrijd FC Twente – Ajax live te volgen in de feesttent op schermen!

 

En daar is ie weer: de badeendjesrace! Koop een badeendje en maak kans op leuke prijzen. Zo’n 500 badeendjes zullen in een container worden gedaan met heel wat liters water. Rond 16.30 uur wordt de klep van de container verwijderd en gaan we zien welke badeendjes het verst komen. 

 

 

Vervolgens worden ook de winnaars van de loterij bekend gemaakt. Met als prijzen: 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo in Denekamp, een cadeaubon van 100 euro bij Koopman Mode, een VIP-avond bij Thijs Kemperink in de MFA en veel meer! 

Live op de Bühne

Live op het podium om het dorpsfeest Tilligte af te sluiten: de Bad Shoes Band! Zij brengen een groot feest vol confetti en energie, waarbij er niets anders opzit dan te zingen te springen tot je erbij neervalt. Ze spelen alles, van klassiekers tot hedendaagse hits. Dus vul je glas, schraap je keel en maak je klaar voor een machtig feestje!

 

Zoals gewoonlijk: gratis entree!