Dorpsfeest Tilligte

Logo Dorpsfeest Tilligte 10 jaar

Programma Zondag

Zondag 18 september 2022 vanaf 14.30 uur. Dorpsreünie! We proberen oud-Tilligtenaren, mensen met een binding met Tilligte en alle huidige inwoners naar de tent te halen voor de grootste reünie van Tilligte. Tijdens de reünie doe je mee aan de dorpsquiz! Ook kun je mee doen met de badeendjesrace, verdelen we de prijzen tijdens de loterij en sluiten we af met de ‘huisband’ van het dorpsfeest op het podium!

Reünie met Dorpsquiz

Wij roepen alle oud-Tilligtenaren en mensen met een binding met Tilligte op om de dorpsreünie te bezoeken. Tijdens deze reünie tijd voor een drankje en een praatje, maar daarnaast wordt er ook een dorpsquiz georganiseerd. Meedoen is niet verplicht, maar wel leuk. Vanaf 14.30 uur. 

 

 

Dorpsreünie Dorpsfeest Tilligte Reünie
Badeendjesrace dorpsfeest Tilligte

Badeendjesrace & Loterij

Terug van weggeweest. De badeendjesrace! Koop een badeendje en maak kans op leuke prijzen. Zo’n 500 badeendjes zullen in een container worden gedaan met heel wat liters water. Rond 17 uur wordt de klep van de container verwijderd en gaan we zien welke badeendjes het verst komen. 


Vervolgens worden ook de winnaars van de loterij bekend gemaakt. Met als prijzen: 1 minuut gratis winkelen bij de Plus Denekamp, 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo, een cadeaubon van 200 euro bij Koopman Mode en veel meer! 

Live op de Bühne

Live op het podium om het dorpsfeest Tilligte af te sluiten: ‘de huisband’ van het Dorpsfeest: The Pianohouse! 

 

Zoals gewoonlijk; geen entree!